(31)

Transformers Prime - Optimus i fara

lydbog & e-bog


En gigantisk explosion pĂ„ Rymdbron har slukat stora delar av decepticonernas terrorarmĂ© - och Megatron sjĂ€lv i egen hög person. ÄndĂ„ upptĂ€cker autoboterna att en okĂ€nd energonkub Ă€r i fĂ€rd med att förflytta sig nere pĂ„ jorden. Kan det verkligen vara decepticonerna som smider planer utan sin store ledare?

NÀr Optimus Prime och Bumblebee ger sig av för att undersöka det mystiska föremÄlet upptÀcker de nÄgot högst orovÀckande. En decepticon vid namn Starscream har utnÀmnt sig sjÀlv till Megatrons eftertrÀdare och nu har han kommit till jorden för att vÀcka en sovande krigare. En krigare som visar sig ha ett mörkt förflutet och ouppklarade affÀrer... med Optimus Prime!

Transformers Prime - Optimus i fara innehÄller Àven berÀttelsen Transformers Prime - PÄ villovÀgar!

HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS PRIME och alla tillhörande karaktÀrer Àr Hasbros varumÀrken och anvÀnds med tillÄtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad frÄn HASBRO.

Följ med autoboterna pÄ fartfyllda Àventyr nÀr de försöker beskydda mÀnskligheten mot de skrÀckinjagande decepticonerna och deras ledare Megatron.

Böckerna Àr baserade pÄ den nya tv-serien Transformers Prime, kÀnd frÄn Netflix, som har vunnit flera Daytime Emmy Awards.