(0)

Pakten

lydbog & e-bog


”Det finns en anledning till varför spänningsmästaren Michael Katz Krefeld sitter som klistrad på förstaplatsen i Danmark vecka efter vecka så fort han släpper en bok. Av precis samma anledning kommer du att sitta fast.” – Stefan Ahnhem

Efter fem års sörjande är Ravn redo att lösa mysteriet kring vem som mördade hans flickvän Eva. Ny information om fallet har kommit upp till ytan som tyder på att det finns korruption inom poliskåren, och att brotten de begår mörkas av en mäktig person i samhällets toppskikt. För att komma vidare i fallet sluter Ravn en farlig pakt med gängledaren Kaminsky, som har sina egna motiv med samarbetet. Men Ravn är hämndlysten och villig att göra vad som helst för att avslöja rötan inom polisen och sätta dit Evas mördare.

”Pakten” är femte boken om privatdetektiv Ravn i Köpenhamn.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fängslat läsare både i hemlandet och utanför Danmarks gränser.

“Del fem är bäst hittills i serien” Jyllands-Posten (5/6 stjärnor)

“Ett gammalt hederligt hårdkokt gangsterdrama” Politiken (4/6 stjärnor)


Fortæller: Fredde Granberg
Varighed: