(117)

En annan kvinnas man

lydbog & e-bog


Året Ă€r 1911 och femtonĂ„riga Mary Kirk och Wallis Simpson trĂ€ffas pĂ„ ett sommarlĂ€ger. Mary blir med ens fĂ€ngslad av den vilda, ogenerade och sjĂ€lvsĂ€kra Wallis, som Ă€ven har en speciell dragningskraft pĂ„ pojkarna. Detta blir början pĂ„ en lĂ„ng vĂ€nskap, en vĂ€nskap som ska övervinna bĂ„de tid och rum Ă€ven nĂ€r det börjar florera skandalösa rykten om Wallis och prinsen av Wales. Men nĂ€r Marys lojalitet till Wallis ifrĂ„gasĂ€tts börjar deras relation knaka i fogarna.

I Paris, 1997, sitter Rachel och hennes fÀstman i en taxi, nÀr bilen framför dem plötsligt kraschar. Chocken tilltar nÀr de fÄr veta att prinsessan Diana befann sig i bilen. Kraschen och Dianas död fortsÀtter att hemsöka Rachel, och hennes intresse vÀxer nÀr hon fÄr reda pÄ att Diana hade besökt Wallis, hertiginnan av Windsors, sista bostad bara timmar före kraschen.

UpptÀckten av en sedan lÀnge bortglömd koppling till Wallis Simpson leder Rachel till sanningen bakom en skandal som skakade vÀrlden...

Gill Paul Àr en storsÀljande brittisk författare som blivit kÀnd vÀrlden över för sina uppslukande romaner om verkliga historiska hÀndelser. Louise BÀckelin Förlag har tidigare gett ut Tsarens dotter. Gill Paul Àr född och uppvuxen i Glasgow, men numera bosatt i London.

»Perfekt. Fantastisk lÀsning.« The Sun

»En roman som Àr omöjlig att lÀgga ifrÄn sig, om tvÄ kvinnor som Àr omöjliga att glömma.« Hazel Gaynor, författare till FyrvÀktarens dotter


FortĂŠller: Sofia Berntson
Varighed: