(55)

Dragernes konge #1: Heksejægerens bytte

lydbog & e-bog


I tyve år har riget Perina lidt under den tyranniske kong Tarodan. Nu ulmer oprøret … Taysin bor i den lille by Gida. Fjernt fra landets hovedstad og kongens soldater byder livet som smed ikke på mange overraskelser. Han er hemmeligt forelsket i den urtekyndiges datter, Lill, som af mange anses for at være skør. Hun tilbringer de fleste af sine dage alene og får sjældent lov til at omgås byens beboere. Taysins fredelige liv ændres den dag hvor en familie på flugt fra kongens heksejægere har brug for hans hjælp. For i Perina er det forbudt at besidde magisk kraft. Hekse og troldmænd jagtes skånselsløst, og alene det at hjælpe dem kan betyde dødsstraf. Dragernes konge er en fantasyserie om kærlighed, venskab og magi.


Fortæller: Sara Hamdrup
Varighed:

3.8

55 vurderinger

Anonym

6.7.2023

Bogen er som sådan rigtig god, bare super ærgerligt at oplæser får personerne til at lyde som totalt hjernedøde, jeg plejer ikke at skrive negative kommentarer, men denne oplæser gør at jeg ikke vil høre resten af serien..

Alma

14.11.2021

Jeg er nu på bog nummer 3. Hvis man elsker en person der er et nervevrag konstant. Som er skrup hysterisk og konstant skabagtig. Forskruet på grænsen til vanvittig. Som dårlig kan trække vejret af angst for hvad der sker eller farer sammen ved det absolut mindste, ja så vil man ELSKE en af denne series hovedpersoner Lil. Mage til krukket, skabagtig, lillepigen skal man lede længe efter. Selv på tredje bohøg har dette absolut frastødende personage, stadig intet lært og er stadig lige så hysterisk og skabagtig som I bog 1. Det samme kan siges om hendes såkaldte følgesvend. Gud ske tak og lov løftes serien af nye hovedpersoner i bog to. Eneste grund til jeg fortsætter læsning er pga de andre personer i bogen og det faktum at jeg er absolut målløs over denne hysteriske lille pige der absolut intet lærer af noget some helst. Og på intet tidspunkt gennemgår en udvikling. Det helt absurd.

Rikke

18.3.2021

Det er jo nogle rigtig gode bøger og de fortjener måske at man er mere kræsen når man vælger oplæser