(31)

Ulige uger

lydbog & e-bog


Dette er en ægte grine- og grædebog fyldt med sorg, længsel, voksendating og andre øjeblikke fra det livsomvæltende kaos, vi kalder en skilsmisse.

"Ulige uger" er til dig, der står midt i balladen, eller dig, der har fået krisen lidt på afstand, delt boet og kan smile af de urolige tider. Den er til dig, der har brug for en ærlig og sjov hjælp-til-selvhjælpsbog og et kærligt skub.

Og bare rolig, der er både håb, kærlighed og et dejligt liv på den anden side. For selvom en skilsmisse kan byde på skænderier, IKEA-ture, underlige kropsprojekter og børn, der savner, er det også en mulighed for at finde tilbage til sig selv. Og der er faktisk ikke noget smukkere end kvinder (og mænd), der rejser sig fra en skilsmisse og går ud og æder af livet.

DITTE GIESE (født 1977) er forfatter, kulturjournalist og kritiker. Hun er især kendt som feministisk debattør og en markant stemme i samfundsdebatten. Hun har tidligere udgivet 90’er bogen – fortællinger fra det sjove årti (2009) og bestselleren "Breve til livet" sammen med Anne Sofie Allarp (2020).

Pressen skriver:

"Mange velovervejede og reflekterende pointer om ensomhedens og tosomhedens vilkår.” 4 stjerner - Berlingske

"Morsom, herlig og moderne bog" 4 stjerner - Jyllands-Posten


Fortæller: Ditte Giese
Varighed:

4.4

31 vurderinger

Merete

24.3.2024

Dejlig bog med humor, sandhed og reflektion

Jonas

30.8.2022

God bog :-)