(700)

Transformer: En historie om at give sig selv en chance til

lydbog & e-bog


LINDA P er kendt som dronningen af dansk comedy, men livet bag scenen har langt fra været hverken nemt eller sjovt for den skarptungede komiker, fortæller hun i denne hudløst ærlige og medrivende bog.

Hendes flugt fra en barndom præget af farens druk og svigt baner i første omgang vejen for en karriere på de skrå brædder, men ender i et rasende ridt af sprut, sex og stoffer. Som Linda P selv siger det: "Jeg levede som en mand. Jeg talte som en mand. Jeg scorede som en mand. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for ikke at være kvinde."

Livet i overhalingsbanen stopper først, da hun i 2013 bliver indhentet af fortiden og bryder sammen på Skanderborg Festivalen. Sammenbruddet får hende til at tage sit liv – og ikke mindst sit misbrug – op til revision, og i bogen fortæller hun sin udviklingshistorie, om omkostningerne ved at tabe sig selv af syne, men også om vejen tilbage til livet, om at genfinde troen på kærligheden – og ikke mindst – om at stifte fred med sig selv og sin fortid.


Fortæller: Randi Winther
Varighed:

4.5

700 vurderinger

AC

13.11.2023

Lidt kedelig, og alt for baseret på en ynkelig barndom, som har fået skylden for alt der er sket i hendes liv

Tommy

11.9.2023

virkelig barsk lytning

Anonym

4.9.2023

Fantastisk befriende med en så rå og ærlig beretning, hvordan den sociale arv kan være både en dårlig undskyldning og et kæmpe springbræt, men også om, hvordan vi altid selv har et valg til at løfte os. Linda er sgu sej og pisse modig, og jeg nyder hendes måde at formulere sig på i denne bog.