(4)

Tidsmaskinen

lydbog & e-bog


Xander er en helt almindelig dreng på 13 år, der hellere vil læse tegneserier end bøje tyske verber i 7. klasse på Tvegaardskolen. Han er lun på Jeanne fra parallelklassen, der virker mere interesseret i den nye dreng, Georg. Han kigger til gengæld mere efter Sigrid, der er Jeannes bedste veninde.

Midt i det hele nødlander de tidsrejsende tvillinger, Robert og Tammie, på skolen, i en defekt tidsmaskine. De er fra år 2155 og har en hidsig Timecop i hælene.

Snart er de alle hvirvlet ind i alletiders største eventyr, hvor hele universets fremtid og fortid er på spil. Kan de nå at redde jorden fra undergang?

Tidsmaskinen er første bind i serien om Rummets Detektiver.

ANMELDERNE SKREV

""Bogen gik rent ind hos mig, men jeg er endnu mere sikker på, den vil gå rent ind hos bogens målgruppe. Og især for unge drenge, der måske ikke helt finder det der læsning så fedt. Jeg kan i hvert fald ikke forestille mig, at de vil kunne andet end at elske den og straks have lyst til at læse videre i den næste bog i serien. Det har jeg i hvert fald selv!"

- Simone Hagemann, boghjoernet.dk

"Selvom bogen kan læses af alle, så tror jeg faktisk, at de fleste unge drenge ville nyde at læse denne historie om tidsmaskinen, og rejsen mellem to forskellige årstal."

- Rikke Simonsen, flyvmedmig.dk


Fortæller: Jakob Svarre Juhl
Varighed: