(804)

Svært barn har mange navne

lydbog & e-bog


Camilla Johnsons historie er en hjerteskærende fortælling om psykiske overgreb, misbrug og bagsiden af et frikirkeligt miljø i Danmark.

Camilla vokser op hos en plejefamilie, hvor moren er psykisk ustabil. Camilla har kun et ønske: at blive en del af familien, men det lykkes aldrig helt, og da hun efter plejebrorens misbrug bliver sendt på efterskole, får hun ikke siden lov at vende hjem.

Da hun efter en rodløs teenageperiode melder sig ind i Faderhuset og bliver adopteret af Ruth Evensen, finder hun omsider en familie og en mening. Hun trænes som leder gennem uddrivelse, knægtelse af egen vilje og militærtræning. Hun er med, da Faderhuset overtager Ungdomshuset og senere opretter en afdeling i Israel.

Men en dag kan hun ikke se sig selv i øjnene mere, og det bliver et voldsomt brud med Ruth Evensen og Faderhus-familien.


Fortæller: Camilla Johnson
Varighed:

4.1

804 vurderinger

AC

27.3.2024

super god bog

Caroline

28.2.2024

Virkelig stærk og rørende fortælling! Dog mange mis-udtalelser af ord samt meget mundvand, der skal synkes, hvilket til tider gør det lidt svært at koncentrere sig om historien.

Sofie

11.8.2023

BARSK, men utrolig gribende og giver umiddelbart god indsigt i en meget lukket og forskruet verden