(0)

Skolestart: sådan forbereder du dit barn bedst

lydbog


For de fleste børn og forældre er skolestarten en stor mundfuld, som kan gøre børnene stressede, fordi de kan føle sig utrygge ved alt det ukendte, der venter.

For de voksne står bekymringerne også i kø, for vil barnet få nogle venner? Og kan det finde klasselokalet selv? Pludselig er vores eller så store børn blevet meget små.

I denne episode af Børnepsyk sætter vi fokus på skolestart, og hvordan vi allerbedst kan forberede os selv og vores børn på det store skift. Både i tiden op til, under og efter.

Vært og tilrettelægger: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør, Vores Børn Medvirkende: Fie Hørby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute

Teknik og klip: Mie Brandstrup

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

At være forælder er en evig rejse til stor kærlighed og nye udfordringer. Lige som man tænker: Nu har jeg styr på det!, kan verden (og barnet) vende 180 grader. Familieterapeut Fie Hørby giver i samtale med chefredaktør for Vores Børn, Mette Hovmand-Stilling, råd til forældreskab og livet med børn. For hvordan giver sætter man grænser med stor kærlighed og nærvær? Og hvordan hjælper man barnets udvikling på vej? Podcasten er mest for dig med børn på 0-12 år.

Vært og tilrettelægger: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør, Vores Børn

Medvirkende: Fie Hørby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute

Teknik og klip: Mie Brandstrup

Foto: Klaus Rudbæk

Cover: Alek Modin

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Mette Hovmand-Stilling (f. 1979) er chefredaktør for Vores Børn og Talk Town Kids. Hun er også editorial partnership director hos Story House Egmont. Hun er uddannet cand.comm. i journalistik og socialvidenskab fra Roskilde Universitet.

Fie Hørby er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bøgerne "Drop Opdragelsen!" og "Om teenagere – for forældre".

Hun er grundlægger af det psykoterapeutiske uddannelsessted Blackbird Institute.