(286)

Sektion M - 1: Spil for galleriet

lydbog & e-bog


Varbergs kommunaldirektør bliver fundet dræbt i den gamle fæstning ved kysten. Mordet har været brutalt, han er blevet stukket brutalt gentagne gange, og øjne og mund er opspilede, som om han har set noget forfærdeligt i dødsøjeblikket.

Den unge og ret uerfarne efterforsker Nora Feller er blevet ansat hos Sektion M, en specialenhed, der efterforsker særligt komplicerede mord. Hun kommer på sagen om den dræbte kommunaldirektør, der viser sig at have en del hemmeligheder, og hans kone anmeldte ham for vold et par år tidligere.

Nora bliver hurtigt inddraget i efterforskningsholdets særlige metoder, og hun kommer især tæt på Charlotte Victorin, der er criminal profiler. Men Sektion M er et hårdt sted at være. Arbejdet er præget af voldsomme forbrydelser og interne magtspil, og Nora indser snart, at hun ikke kan stole på nogen.

SPIL FOR GALLERIET er første bind i SEKTION M, en spændende og nervepirrende krimiserie, inspireret af tv-serien Rejseholdet. Bestsellerforfatteren Christina Larsson har også skrevet serien om Ingrid Bergman, og hendes bøger har solgt i over 1 million eksemplarer.


Fortæller: Grete Tulinius
Varighed:

3.9

286 vurderinger

Mia

7.3.2024

Bogen er god, men desværre ikke en god indlæser /oplæser . Det ødelægger oplevelsen

Viktor

22.2.2024

Håber at de næste bøger er bare lidt bedre .. magen til utroværdig historie ..

Tinna

22.8.2023

Spændende, glæder mig til den næste da man sidder med en følelse af at noget ikke var som det skulle