(0)

Samtale med Susanne Søholt Kingshott. Hun drømte om 4 børn, men de kom aldrig... Hør hende fortælle om skridtene videre og om at finde en anden og ny

lydbog


Drømmen var fire børn og et liv som hjemmegående husmor med børnenes liv som omdrejningspunktet. Børnene kom aldrig.

Lyt med, når jeg taler med Susanne om hendes 10 år lange kamp for at realisere det, hun følte, at hun var blevet sat i verden for - nemlig at blive mor.

Hør om, hvorfor hun og hendes mand valgte fertilitetsbehandling fra, og om deres modige rituelle handling for at lukke 'kapitel børn' ned for at komme videre.

I mange år havde Susanne oplevelsen af at leve to spor i sit liv. Det ene spor handlede om at blive mor, det andet spor, som primært var repræsenteret af arbejde, var tidsfordriv, indtil børnene kom. Lyt med, når Susanne fortæller, hvordan hun fandt vej og forenede de to spor til en ny plan A i livet.

Susanne beretter om, hvad der fylder hendes liv i dag, og hvad der har været vigtigt for hende for at finde fodfæste og retning uden børn. Hør blandt andet om mødet med Jody Day og hendes organisation Gateway Woman og værdien af mødet med ligesindende.

Susanne fortæller også om vigtigheden i den gensidige respekt for grænser i forholdet, når barnet ikke kommer.

I dag ønsker Susanne at hjælpe andre, tage dem ved hånden og vise vej, når det er barskt, ensomt og råt og håbet svært at finde. Hun ved, at der er en vej videre. Hun har gået vejen og går den stadig.

Lyt med! Med håb om at denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

Vi er sat i verden for at forplante os. Men hvad hvis det ikke lykkes? Går livet i stå, i stykker? Kan det repareres, eller er faktum, at livet må leves på trods og socialt isoleret? Jeg, Abelone Tholstrup Stein er selv indehaver af titlen ufrivillig barnløs. Mit ønske er at bryde tabu og få sat fokus på, at der er et meningsfuldt liv uden egne børn. Jeg interviewer eksperter, professionelle, rollemodeller - og måske dig?

Abelone Tholstrup Stein (f. 1973) er direktør og medstifter af Videnscentret Fertility Care, der tilbyder gratis rådgivning til ufrivilligt barnløse. Hun har også lavet podcasten 'Barnløs' og 'Forældre & Sorg'. Hun arbejder med kommunikation og ledelse.