(0)

Samtale med Louise og Josephine om, hvordan livet midt i trediverne ser ud som ufrivillig barnløs og om at have endometriose

lydbog


Hvordan ser livet ud, når livsvilkåret er titlen som permanent ufrivilligt barnløs, og du er midt i trediverne?

Mød Louise og Josephine, som begge har måttet sige farvel til drømmen om at blive mor. Hos dem begge er årsagen sygdommen endometriose. Jeg har sat de to kvinder stævne for at dele deres erfaring og fælles livsvilkår. Det er der kommet en meget hjertelig og ærlig podcastepisode ud af.

Vi taler om sygdom, barnløshed, mulighederne i livet, katte, hunde, relationer - og ja, selvfølgelig om kærlighed.

Med håb om at denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

Vi er sat i verden for at forplante os. Men hvad hvis det ikke lykkes? Går livet i stå, i stykker? Kan det repareres, eller er faktum, at livet må leves på trods og socialt isoleret? Jeg, Abelone Tholstrup Stein er selv indehaver af titlen ufrivillig barnløs. Mit ønske er at bryde tabu og få sat fokus på, at der er et meningsfuldt liv uden egne børn. Jeg interviewer eksperter, professionelle, rollemodeller - og måske dig?

Abelone Tholstrup Stein (f. 1973) er direktør og medstifter af Videnscentret Fertility Care, der tilbyder gratis rådgivning til ufrivilligt barnløse. Hun har også lavet podcasten 'Barnløs' og 'Forældre & Sorg'. Hun arbejder med kommunikation og ledelse.