(0)

Samtale med arkitekt Sisse Bett Rasmussen om at gribe livet, når livsformålet med at få børn ikke lykkes

lydbog


Hvordan siger man stop til flere fertilitetsbehandlinger? Hvornår er nok nok? Og hvordan ser vejen ud, når et afgørende livsformål falder bort? Hvad skal der til for at komme videre i livet, når forventningen om samliv er et fælles barn - og det ikke lykkes?

Hør Sisse på 44 år fortælle om fertilitetsbehandlinger - fra den spæde og på mange måder spændende start, til den rå og barske realitet, når fertilitetsbehandlinger igen og igen ikke lykkes og i Sisses tilfælde ender på dramatisk vis med en indlæggelse, hvor hendes liv er på spil.

Det er nu fem år siden, at Sisse og hendes mand David sagde farvel til flere fertilitetsbehandlinger og dermed vejen til forældreskab. Hør Sisse fortælle om, hvilke skridt de tog, og hvilken uvurderlig hjælp og redskaber de fik undervejs. Hør hende berette om livet uden børn og om at være nået dertil, hvor en mirakuløs graviditet ikke er ønsketænkning.

Lyt med! Med håb om at denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

Vi er sat i verden for at forplante os. Men hvad hvis det ikke lykkes? Går livet i stå, i stykker? Kan det repareres, eller er faktum, at livet må leves på trods og socialt isoleret? Jeg, Abelone Tholstrup Stein er selv indehaver af titlen ufrivillig barnløs. Mit ønske er at bryde tabu og få sat fokus på, at der er et meningsfuldt liv uden egne børn. Jeg interviewer eksperter, professionelle, rollemodeller - og måske dig?

Abelone Tholstrup Stein (f. 1973) er direktør og medstifter af Videnscentret Fertility Care, der tilbyder gratis rådgivning til ufrivilligt barnløse. Hun har også lavet podcasten 'Barnløs' og 'Forældre & Sorg'. Hun arbejder med kommunikation og ledelse.