(2)

Premiere

lydbog


Den store premierepodcast, hvor Anders forklarer Modig, hvor absurd vigtigt det er at forstå alt det, der sker i verden, mens Modig mest prøver at forklare Anders noget om insekter og andre dyr, som han er mere interesseret i end, hvor langt der for eksempel er mellem København og Mallorca.

Vært og tilrettelægger: Anders Lund Madsen

Medvært: Modig Lund Madsen

Producer: Nina Rydahl

Redaktør: Mette Hovmand-Stilling

Efter ide af: Mette Hovmand-Stilling

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Wissen Wassen - en podcast hvor alting bliver forklaret, så børn og kloge voksne forstår det. Følg med, når drengen Modig Lund Madsen bliver (endnu) klogere på verden, takket være sin far, Anders Lund Madsen, der som bekendt muligvis ikke er udpræget klog, men som kender nogen, der er! i hvert afsnit får Anders en ekspert til at forklare, hvad det er, de voksne går rundt og taler om, således at Modig på 9 år kan forstå det. Og til sidst vil han således måske blive til verdens klogeste dreng.

Værter: Modig og Anders Lund Madsen

Medvirkende: Skiftende

Producer: Nina Rydahl

Cover: Klaus Rudbæk og Alek Modin

Redaktør og efter ide af: Mette Hovmand-Stilling

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Anders Lund Madsen (f. 1963) er journalist og kendt fra en lang række tv- og radioprogrammer, bl.a. "Taxi", "De Sorte Spejdere" og "Det Nye Talkshow". Sammen med Søren Østergaard startede han Zirkus Nemo i 1999 og sammen med sin bror, lægen Peter Lund Madsen, har han skrevet og medvirket i flere shows og teaterforestillinger.



3.0

2 vurderinger

Kirsten

18.4.2023

Hyggelig samtale mellem far og søn.