(244)

Nøgen: Mit liv som stripper

lydbog


Alessandra Gigi Staunstrups historie er en øjenåbnende rejse gennem det danske stripmiljø, men også en skæbnefortælling, der kryber ind under huden.

Historien begynder i underklassens nødspor og slutter i overklassens overhalingsbane. Intet er normalt på Alessandras utraditionelle dannelsesrejse. Fra brændt barn og ung og vild på Vestegnen. Til champagnepige i et dansk jetset, hvor pengemænd i dyrt tøj hænger ud med unge kvinder uden nogen af delene. Bogen er en fordomsfri fortælling om miljøer, de færreste almindelige danskere kender. Bogen skildrer de sociale ekstremer i Danmark i én skæbne – og samtidig er det en bevægende, opdateret version af den evige historie om, at alt kan købes for penge, undtagen kærlighed.



4.3

244 vurderinger

Michelle

2.8.2023

En hjerteskærende fortælling, informativ. Men havde for mig gjort sig bedre som en dokumentarfilm. Springende i fortællingen, der til tider ikke lykkedes, og dermed fordrer flere gentagelser af de samme episoder igennem bogen. En mere ungdommelig oplæser kunne have bidraget til en større autencitet i forhold til hovedpersonernes karakter.

Mogens

21.2.2023

Super bog ❤️og kendte en af dem❤️💙🙏

Inger

28.9.2022

Har ikke ord. Håber inderligt at din fremtid må blive stabil og lykkelig. Men jeg tror desværre ikke du kan nøjes ned at slikke dine sår. Brændt barn skyr ilden. Ønsker alt det bedste for dig ♥️♥️