(14)

Nemesis

lydbog & e-bog


Paris, 1794. Den unge Paul Courtney skjuler sig i menneskemængden, mens hans mor, Constance Courtney, henrettes i guillotinen for øjnene af ham. Paul sværger, at han vil ære det løfte, han gav hende: at overleve. Da Paul redder en ung piges liv, indgår de en alliance, men farerne lurer overalt, og spørgsmålet er, hvor langt Paul vil gå for at sikre sin egen overlevelse ...

Cape Town, 1806. Adam Courtney har levet sit liv i flådens tjeneste og i skyggen af sin far, admiral Robert Courtney. Men da et besøg i hans barndomshjem i Nativity Bay på Afrikas østkyst ender i tragedie, må Adam se sin skæbne i øjnene. Han begiver sig ud på en hævnmission fra Cape Town til Calcutta, men han vil snart opdage, at fjenden er tættere på, end man skulle tro.

Wilbur Smith (1933-2021) blev født i det nuværende Zambia af britiske forældre. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman "Når løven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. Wilbur Smiths mange bøger har opnået utallige bestsellerplaceringer og modtaget et hav af priser. De er oversat til 30 sprog og solgt i over 140 millioner eksemplarer verden over.

Tom Harper (f. 1977) er opvokset i både Tyskland, Belgien og USA. Han har studeret historie og er forfatter på fuld tid. Han bor i York med sin kone og sine sønner.


Fortæller: Torben Sekov
Varighed:

4.0

14 vurderinger

Søren

20.8.2023

en altid velfortalt historie fra Wilbur og tom