(43)

Mortal Engines 2: Forrædernes fest

lydbog & e-bog


Højt over den rullende isby Anchorage falder et lille luftskib fra himlen …

Tom og Hester blev bragt sammen under dramatiske begivenheder. Begge har de mistet deres hjem, venner og familie. Nu strejfer de omkring på luftskibet Jenny Haniver, taknemmelige over at være sammen og lykkelige for at være i live. Men fjenderne ligger stadig på lur. Så Tom og Hester må søge tilflugt i en by hærget af pest, hjemsøgt af spøgelser og fuld af dødelige hemmeligheder …

Se filmen - læs fortsættelsen her! Forrædernes fest er den anden bog i Mortal Engines-serien. første bog er filmatiseret af Peter Jackson, manden bag Ringenes Herre-filmene, med premiere i december 2018.

”VOLDELIG OG ROMANTISK, NERVEPIRRENDE OG EFTERTÆNKSOM, MORSOM OG UHYGGELIG.”

THE SUNDAY TIMES


Fortæller: Lars Thiesgaard
Varighed:

4.3

43 vurderinger

Christoffer

5.7.2021

Jeg er stadigvæk meget glad for ideen om byer der bevæger sig rundt for at skaffe ressourcer, ved at optage andre byer. Der er lidt med nogle lidt for almindelige troper med romantiske forhold, hvor der kommer lidt knas i dem og som skaber konflikt, men ellers meget udmærket. Lars Thiesgaard er god oplæser.

Romen

28.1.2021

Historien forsætter efter Londons ødelæggelsen, Tom og hester flygter nordpå og oplever nye eventyrer som er lige så spændende som i den første bog.