(6)

Min mands utroskab bryder mig ned

lydbog


I dette afsnit af Vibekes Brevkasse er der fokus på utroskab. For hvad gør man, når man føler sig svigtet og ydmyget af sin partner i en sådan grad, at man bliver i tvivl om, hvad det er for et ægteskab, man lever i? Hvad er forskellen på fysisk og psykisk utroskab, og er det realistisk at få tilliden tilbage til sin partner efter et sidespring? Brevkasseredaktør Vibeke Dorph og journalist Sara Wilkins diskuterer utroskab, skyld, skam og tilgivelse i dette afsnit af Vibekes Brevkasse.

Vært: Sara Wilkins Medvirkende: Vibeke Dorph, brevkasseredaktør på Ugebladet Hjemmet

Klipper: Zissel Astrid Kjertum-Mohr

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

I denne podcast kan du blive klogere på alt fra parforholdsproblemer til familiekonflikter og få gode råd til at håndtere svære følelser som svigt, jalousi og vrede. Her vil Vibeke Dorph, der er mangeårig brevkasseredaktør på Ugebladet Hjemmet, i selskab med journalist og vært Sara Wilkins nemlig gennemgå nogle af de mange dilemmaer, Vibeke har modtaget i årenes løb for at nå til bunds i nogle af de hverdagsproblemer, der fylder hos læserne.

Vært: Sara Wilkins Medvirkende: Vibeke Dorph, brevkasseredaktør på Ugebladet Hjemmet

Klipper: Zissel Astrid Kjertum-Mohr Fotograf: Klaus Rudbæk

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Sara Wilkins er uddannet journalist, forsideredaktør på Politiken og tidligere digital redaktør for ALT.dk. Hun har en master uddannelse i Creative Publishing & Critical Journalism fra The New School for Social Research in New York City.