(3)

Kærlighedseksperimentet: Mads – to skilsmisser og nye stærke venskaber

lydbog


Luise og Jesper inviterede Mads Vibe-Hastrup til at bo hos dem, da det blev klart, at nogle af Luises behov ikke blev opfyldt i den kernefamilie, hende og Jesper havde skabt sammen. Hun savnede nærvær og familietid i weekenden, hvor Jesper havde brug for alenetid. Og på den seksuelle front ville hun gerne udforske. Alt det fandt hun i Mads, som er flyttet ind i familiens hus. Men hvordan er det, at være "den anden mand"? Få hele historien fra Mads’ perspektiv her.

Lyd og tilrettelæggelse: Sidsel Kaae Nørgaard

Journalist: Sara Wilkins

Medvirkende: Mads Vibe-Hastrup

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Luise bor i ét hus med to mænd: Ægtefællen Jesper og "kærlighedsrelationen" Mads. Det er der mange, der har svært ved at forstå. For hvad med børnene? Er det ikke egoistisk af Luise? Er Jesper virkelig OK med det her? Er Mads? Nu fortæller Luise og de to mænd deres kærlighedshistorie i podcastserien Kærlighedseksperimentet, hvor de fra hvert deres perspektiv forklarer, hvorfor de har valgt at leve uden for samfundets normer om den traditionelle kernefamilie, og hvorfor de synes, at flere bør mærke efter i deres parforhold og lytte til deres egne – og ikke mindst hinandens – behov.

Lyd og tilrettelæggelse: Sidsel Kaae Nørgaard

Journalist: Sara Wilkins

Produceret af Talk Town, Story House Egmont, 2019

Sara Wilkins er uddannet journalist, forsideredaktør på Politiken og tidligere digital redaktør for ALT.dk. Hun har en master uddannelse i Creative Publishing & Critical Journalism fra The New School for Social Research in New York City.


Fortæller: Sara Wilkins
Varighed: