(3)

Kærlighedseksperimentet: Luise og sanseligheden

lydbog


Luise Thye-Østergaard bor med sin mand, Jesper, og med "kærlighedsrelationen" Mads. For selvom kærligheden er intakt, er Luise og Jespers behov for forskellige, og derfor har de startet et kærlighedseksperiment. Få hele historien fra Luises perspektiv her, hvor hun blandt andet fortæller om de mange fordomme, familien har mødt, siden de valgte at fortælle deres historie.

Lyd og tilrettelæggelse: Sidsel Kaae Nørgaard

Journalist: Sara Wilkins

Medvirkende: Luise Thye-Østergaard

Produceret af Talk Town, Story House Egmont, 2019

Luise bor i ét hus med to mænd: Ægtefællen Jesper og "kærlighedsrelationen" Mads. Det er der mange, der har svært ved at forstå. For hvad med børnene? Er det ikke egoistisk af Luise? Er Jesper virkelig OK med det her? Er Mads? Nu fortæller Luise og de to mænd deres kærlighedshistorie i podcastserien Kærlighedseksperimentet, hvor de fra hvert deres perspektiv forklarer, hvorfor de har valgt at leve uden for samfundets normer om den traditionelle kernefamilie, og hvorfor de synes, at flere bør mærke efter i deres parforhold og lytte til deres egne – og ikke mindst hinandens – behov.

Lyd og tilrettelæggelse: Sidsel Kaae Nørgaard

Journalist: Sara Wilkins

Produceret af Talk Town, Story House Egmont, 2019

Sara Wilkins er uddannet journalist, forsideredaktør på Politiken og tidligere digital redaktør for ALT.dk. Hun har en master uddannelse i Creative Publishing & Critical Journalism fra The New School for Social Research in New York City.


Fortæller: Sara Wilkins
Varighed:

4.0

3 vurderinger

Malene

21.5.2023

Meget interessant bog. Jeg synes den giver et godt billed af hvordan hun selv opfatter deres situation og jeg synes det er super fedt at hun deler det. Så nu glæder jeg mig også til at høre mændenes side 😊