(22)

Kvart i sex - Kunsten at give kvinder oralsex – og at modtage det

lydbog


Hvad kalder vi det at give kvinder oralsex? At kysse kronen, sutte blomsten? Eller bare at slikke fisse? I denne handler det om kunsten at give kvinder oralsex – men også om at modtage. Amanda Lagoni og Asgerbo diskuterer hvorfor begge dele kan være svært og kommer med gode råd til, hvordan du kan opnå mere nydelse gennem oralsex. Eksempelvis bringer Asgerbo en gylden regel om, at katten skal gå rundt om missen på bordet. Alt det på bare et kvarter af Kvart i Sex.

‘Kvart i sex’ er et sjovt og seriøst sex-udviklingsprogram for voksne. Du kan forvente kort og kontant snak om det vi alle oplever og kender til, når det kommer til sex, kærlighed og parforhold - også det (og især det), der er svært og gør ondt. Amanda Lagoni og Asgerbo, begge uddannede og praktiserende sexologer, deler ud af deres viden og praksiserfaring, og giver dig konkrete redskaber og råd til et bedre sexliv. Og alt det på bare et kvarter!

Amanda Lagoni er uddannet og certificeret Sexolog og Parterapeut fra Sexologiskolen ‘Mercury Uniflow’ på Islands brygge. Hun driver sin egen klinik i København. Derudover holder hun workshops, foredrag og skriver for magasinet Chrichri.dk.

Asgerbo er certificeret sexolog med speciale i funktionsnedsættelser og mandens seksualitet, og er ophavsmand til handisex.dk. Asgerbo arbejder med alle aspekter af seksualiteten for mennesker med nedsat funktionsevne, og underviser derudover også hjælpepersonale, pårørende og fagfolk.



3.8

22 vurderinger

Per

8.4.2021

Fin brugervejledning