(4)

Kvart i sex - Elsk din næste... som ham selv - De 5 Kærlighedssprog

lydbog


De 5 kærlighedssprog af Gary Chapmann er en lidt forsimplet teori om, hvordan vi føler os elsket – og ikke mindst selv viser vores kærlighed. Men her på Kvart i Sex er vi ganske fan af ikke at gøre tingene sværere, end de er i forvejen. For selv om det kan lyde banalt, så er det overraskende mange, der støder sig på partnerens måde at elske på – det er nemlig på ingen måde ligegyldigt, om din udkårne bager pandekager, køber blomstrende buketter eller kysser dig i gulvet.

‘Kvart i sex’ er et sjovt og seriøst sex-udviklingsprogram for voksne. De to praktiserende sexologer Amanda Lagoni og Asgerbo er kontante, kærlige og konkrete i deres snak om det, vi alle oplever og kender til, når det kommer til sex, kærlighed og parforhold - også det, der er svært og gør ondt. Amanda Lagoni og Asgerbo deler ud af deres viden og erfaring, og giver dig konkrete redskaber og råd til et bedre sexliv. Alt det på bare et kvarter!

Amanda Lagoni er uddannet og certificeret Sexolog og Parterapeut fra Sexologiskolen ‘Mercury Uniflow’ på Islands brygge. Hun driver sin egen klinik i København. Derudover holder hun workshops, foredrag og skriver for magasinet Chrichri.dk.

Asgerbo er certificeret sexolog med speciale i funktionsnedsættelser og mandens seksualitet, og er ophavsmand til handisex.dk. Asgerbo arbejder med alle aspekter af seksualiteten for mennesker med nedsat funktionsevne og underviser derudover også hjælpepersonale, pårørende og fagfolk.