(83)

KANNIBAL: En Wolf-thriller

lydbog & e-bog


Inessa er nødtvungent rejst tilbage til Moskva og tager utraditionelle metoder i brug for at opspore Vladimir, der bliver holdt fanget og tortureres af mafiaens forhørsspecialister.

Hjemme i Danmark bliver Spike og Wolf angrebet af fjender, der måske kommer fra den samme hemmelige loge, som Wolf arbejder for.

Wolf rejser til Moskva for at hjælpe Inessa ud af en dødelig knibe. Men dermed efterlader han sin kæreste, Anna, til en uvis skæbne, fordi mafiaen finder frem til hans opholdssted i København.

Mens Inessa og Wolf forsøger at bekæmpe både ydre og indre fjender, sender en libysk warlord, med hang til at grille og fortære sine fjender, soldater forklædt som bådflygtninge mod Europa med små taktiske atombomber i deres rygsække. Det er den russiske Wagnergruppe, der har leveret bomberne for at skabe død og ødelæggelse i Europa.

Nis Jakobs anmelderroste serie om Wolf og Inessa, der arbejder for en hemmelige loge, der vil gøre verden til et bedre sted, har fået læserne op af stolen i hele Danmark, hvor serien har ligget nummer et på bestsellerlisten hos Mofibo og er læst og ikke mindst lyttet af over 100.000 spændings-og krimi-elskere.

Om ELIKSIR

ELIKSIR

“Der er ikke en falsk tone i Eliksir. Jeg kan anbefale bogen til alle, der er til barske krimier. Dette ment som en anbefaling – og en advarsel, hvis man er til Barnaby og hyggekrimi.” Bo Tao Michaëlis, krimianmelder.

“Velskrevet thriller i højt tempo. Et varemærke for Wolf-serien er at der sker fantastisk mange ting på en gang, uden at det bliver rodet. Handlingerne udspiller sig flere steder i verden og med spidsfindige referencer til den politiske situation vi befinder os i.” Ulla Weishaupt, 5 stjerner. Bogrummet.dk

“Kan helt klart anbefale “Eliksir” – det er knaldgo underholdning. Til læseren, der ikke har lyst til at kede sig.” Camille Laugesen, 6 stjerner. Bogfidusen.dk

Om KALIFFEN

“Kaliffen består af flere dele, som bliver flettet eminent sammen til et hele. Kaliffen indeholder alt det, en rigtig god thriller skal. Lige fra narkokriminalitet til terroraktioner. Kaliffen er en af den slags thrilleren, der fastholder læseren, og er en absolut page-turner af de bedste.”

Sanne Seidler, 5 roser, Krimiormen.dk.

“Jeg vil anbefale Kaliffen på det varmeste. Det er en fængslende bog.”

Ulla Weishaupt, 5/5 stjerner, Bogrummet.dk.

Om MISSIL

“De korte sætninger og det flydende oplagte sprog, er en vigtig forskel, når jeg sammenligner med så mange andre danske forfattere. Persongalleriet er også flot komponeret, både de enkelte personer, og som dét orkester, personerne danner. Ren rock på en sydende scene, og man kan næppe få nok.”

Bjarne Wildau, Hoejspaending.com

“Boy, oh boy, det er en stærk serie. “En rigtig god roman, der underholder til sidste side. Nis Jakob er et frisk pust til spændingsscenen i DK.”

Mathias Hou,Titlen.dk

Om 1000 PISKESLAG

“Både følelser og miljøer beskrives flot og medrivende, og det er imponerende, at så forskellige geografiske steder alle beskrives så realistisk.”

Lotte Eskildsen, catsbooksandcoffee.

“Seks store stjerner ud af seks mulige for den vel gennemførte fortsættelse”

Henrik Blunck, bogblogger.

Om EN DØD RUSSER

"5 stjerner. Hæsblæsende thriller … rummer alt, hvad man som læser kan forlange. Der er præcise persontegninger … fine skildringer af den henholdsvis danske og russiske virkelighed. Det gøres ikke meget bedre."

Henrik Tjalve, Dagbladenes Bureau, Fynsk Stiftidende, Jyske Vestkysten

"Den perfekte spændingsroman." 6 ud af 6 stjerner.

Henrik Blunck, Bogblogger.



4.4

83 vurderinger

Helene

7.1.2024

Han skriver godt og meget spændende

Casper

21.3.2023

Mere..... Kan ikke vente til 2024

Jim

18.3.2023

Endnu en spændende og god bog 👍👍👍👍