(92)

Julehjerter

lydbog & e-bog


Det er blevet december i Poplar Falls i Colorado, sneen falder tæt og har lagt sig over den lille, hyggelige by som et stemningsfuldt, hvidt tæppe. Over alt summer det af juleliv og forventningens glæde. I Amber Kellys historie Julehjerter bliver vi genforenet med hovedpersonerne fra den populære Poplar Falls-serie, denne gang i en vidunderlig og stemningsfuld fortælling fuld af julehygge og en enkelt, lille hemmelighed …

Julen bringer overraskelser, forhindringer og fest, mens nye følelser spirer og forstærkes under den smukke højtid. Nyd et glædeligt gensyn med Sophie og Braxton fra Rene hjerter, Dallas og Myer fra Kolde hjerter, Elle og Walker fra Mørke hjerter, Bellamy og Brandt fra Varsomme hjerter og alle de andre velkendte ansigter, som er med til at gøre jul i Poplar Falls til noget helt særligt.

Julehjerter, hvis handling udspiller sig mellem Varsomme hjerter og Vilde hjerter, er en fritstående julehistorie i Poplar Falls-serien af Amber Kelly, der forgår i den hyggelige by, hvor modsætninger mødes, og følelser blomstrer.