(3)

Jarlen af Bothwell

lydbog


Lars og Anders besøger Fårevejle Kirke og snakker om testamente og familiegravsteder og kommer helt tæt på Jarlen af Borthwell.

Værter: Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen

Producer: Zissel Astrid Kjertum-Mohr

Lyddesign og mix: Ida Skovsgaard & Johan Knutz Haavik

Foto: Martin Bubandt

Redaktør: Mette Hovmand-Stilling

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen drager på tur rundt i landet for at vise hinanden - og lytterne - det Danmark, de begge er rundet af, og som former os alle sammen. Deres forhold er baseret på et spinkelt venskab fra et efterår på jurastudiet i 1983. Siden da har livet ført dem i forskellige retninger med hver deres erfaringer.

Medvirkende: Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen

Producer: Zissel Astrid Kjertum-Mohr

Klip og redigering: Line Fabricius

Foto: Martin Bubandt

Redaktør: Mette Hovmand-Stilling Lyddesign: Ida Skovsgaard & Johan Knutz Haavik

Produceret af Talk Town, Story House Egmont, 2019/2020

Anders Lund Madsen (f. 1963) er journalist og kendt fra en lang række tv- og radioprogrammer, bl.a. "Taxi", "De Sorte Spejdere" og "Det Nye Talkshow". Sammen med Søren Østergaard startede han Zirkus Nemo i 1999 og sammen med sin bror, lægen Peter Lund Madsen, har han skrevet og medvirket i flere shows og teaterforestillinger.

Lars Løkke Rasmussen (f. 1964) er politiker og har to gange været statsminister. I 2021 meldte han sig ud af partiet Venstre, og i juni samme år stiftede han officielt sit eget nye parti, Moderaterne. I 2020 udgav han bogen "Om de fleste og det meste — Erindringsglimt."



3.3

3 vurderinger

Kirsten

21.1.2023

Hyggeligt besøg i Fårevejle