(97)

Hvis sandheden skal frem

lydbog & e-bog


Efter fire år i Singapore er Rebecca Hartling klar til at flytte hjem til København. Hun har styr på jobbet, kæresten og fremtiden – og nu har hun endelig glemt ham, som var grunden til, at hun rejste. Men Victor Kallesen har ikke glemt hende. Den succesfulde iværksætter er parat til at gøre alt for at få Rebecca tilbage i sit liv. Rebecca må indse, at et knust hjerte husker lidt for godt. Og da hun kommer i tvivl om sin nøje planlagte fremtid, siger hun ja til en udfordring, som kan komme til at ændre alt.

”Hvis sandheden skal frem” er første bog i ”Vilde hjerter”, en ny dansk romanceserie om stærke kvinder, der pludselig bliver ramt af kærligheden. Bogen blev shortlistet til en Mofibo Award i kategorien ”Årets romance”.

Om forfatteren:

Sara Ejersbo er født i 1980, opvokset i Randers og bor nu på Østerbro med mand og to børn. Sara har læst Litteraturvidenskab og gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Hun debuterede i 2012 og har siden udgivet knap 40 bøger. ”Hvis sandheden skal frem” er første bind i Sara Ejersbos stort anlagte romanceserie ”Vilde hjerter”.



4.0

97 vurderinger

Anja

5.9.2023

En smule langtrukken men en sød historie.

Lasse

19.8.2023

Hyggelig bog, godt skrevet, fint læst op. Men ikke meget kød på selve historien.

AC

20.6.2023

Lyttet på no time, fantastisk bog💪🏻