(30)

Hvad tæller som psykisk vold?

lydbog


Hvad er psykisk vold, og hvordan måler man det? Når man er i et forhold med en partner, der udøver psykisk vold, er det meget typisk, at man som offer oplever tvivl. Man tvivler på sig selv og på sine reaktioner – må man for eksempel blive vred, må man stille krav, eller er det krænkende? Denne gang handler det om tvivlen om, hvad der egentlig sker i ens forhold.

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".


Fortæller: Christina Copty
Varighed:

3.9

30 vurderinger

Irene

13.1.2024

overrasket over at psykisk vold også kan være på denne måde

Simone

25.9.2023

Er vild med Christina copty og hendes bøger og nu hvor jeg har fundet denne Podcast med fortællinger er det bare mere end tip top