(24)

Hop i havet: Vinterbadning gør dig sund og glad

lydbog & e-bog


Den første bog om de seneste års helt store trend. Lær at bruge havet året rundt, og hør hvilke fordele det har for både helbred og humør.

Solen skinner bag de gråhvide skyer en vintermorgen i Danmark. Ude i det blåsorte hav har tågen lagt sig som et bredt hvidt tæppe. Der er frost i luften, og det bider i kinderne. En gruppe mænd og kvinder går ned af en badebro og smider badekåberne. De er nøgne nu. For enden af broen vender de sig uden tøven og går beslutsomt trin for trin ned ad stigen. `Plup´ lyder det. De svømmer rundt for en kort tid og går op på badebroen igen. De smiler og griner højlydt sammen – wauw en energi!

Vinterbadning er sundt for både krop og sjæl. Pd.D. og forsker Susanna Søberg guider dig ned af stigen, ud i vandet med helt konkrete råd til at blive vinterbader – også selvom du synes, det er koldt. Derudover fortæller hun, hvilke fordele vinterbadning har for kredsløb, fedtdepoter, forbrænding, energi og velvære. For i en travl og teknificeret hverdag er det lykken at være i kontakt med naturen året rundt.


Fortæller: Susanne Bonde
Varighed:

4.2

24 vurderinger

Anne

23.4.2023

Fantastisk bog. God forklaring, gode råd, skrevet af nok Danmarks klogeste på sit fag - er kæmpe fan. Og skal hører den igen, mens jeg er begyndt at hoppe i storebælt og skal træne op til at blive en "sand dansk viking vinterbader". Anbefales fra mig til alle som vil udfordre sig selv og forbedre sin sundhed markant

Rasmus

16.10.2022

Jeg er selv utroligt glad for det kolde vand, og min rejse startede for 6 år siden. Jeg genkender fordelene beskrevet i bogen. Og det er endnu en undskyldning, til at vinde over sofaen. God læsning,