(8)

Gid du var død

lydbog


Hvordan navigerer man i et parforhold, hvor ens partner kontrollerer ens færden? Det fortæller kvinderne, Louise, Sara, Mette, Tahiya, Nadia og Lykke om i denne bog, hvor vi skildrer deres egne oplevelser og supplerer med sociologiske betragtninger.

Bogen bygger på biografiske fortællinger, fortalt af kvinderne selv. Kvindernes oplevelser giver læseren et sjældent indblik i en verden, som vi ellers ikke har adgang til. Social kontrol kommer til udtryk på mange forskellige måder, i alle kulturer og samfundslag. Kvinderne fortæller om fysisk og psykisk vold som en del af den sociale kontrol, de fortæller også, hvilke konsekvenser det har haft for deres børn.

Bogen er både en gribende beretning om kvindeskæbner og en lærebog med konkrete anvisninger på, hvordan vi bedst kan hjælpe.



3.9

8 vurderinger

Sally

10.2.2024

Vigtigt emne, interessante historier, men oplæseren forringer desværre oplevelsen lidt. Hun hakker i sin oplæsning gennem hele bogen, laver læsefejl mv, og enten må man forstå, at hun er mindre erfaren eller under tidspres.

Dorte

7.2.2024

Super spændende og relevant indhold, men oplæseren kløjs desværre i ordene hvilket ødelægger en del af fortællingen.

Christina

5.1.2024

Det var dog en rædselsfuld oplæser !!! Hun hakkede og stammede sig igennem hele bogen,og havde intet begreb om kommaer og punktummer. ellers ærgerligt,da dette kunne ha været en spændende og informativ bog.