(293)

Femte Mosebog - 1

lydbog & e-bog


En diset morgen i april bliver to mænd groft overfaldet og slået ned i Göteborgs indre by – på Andra Långgatan, hvor restauranter og antikvitetsbutikker ligger side om side med listige barer og stripklubber. De to mænd kendte ikke hinanden, og ingen af dem blev røvet. Det ene offer, som viser sig at være en succesrig og kendt aktiehandler, dør dagen efter af sine skader. Det andet offer, en kristen korleder, nægter at svare på spørgsmål fra politiet og forsøger i det hele taget at skjule for sine nærmeste, at han overhovedet befandt sig på gaden.

Politiinspektør Ingrid Bergman fra Göteborgs politi leder efterforskningen af den mystiske sag. Motivet er uklart. Var det helt tilfældigt, at de to blev slået ned? Og var det bare én af dem, der var det tiltænkte offer?

Da endnu en grov mishandling fører til drab, begynder Ingrid Bergman og hendes team at ane et mønster. Sporene leder dem ind i en lyssky verden af fanatisme, dobbeltspil og forfølgelse.

Femte Mosebog er første bog i krimiserien om den ambitiøse og dedikerede politiinspektør Ingrid Bergman og hendes hold i efterforskningsafdelingen ved Göteborgs politi.

Pressen skriver:

”En serie med masser af muligheder, og som vil blive spændende at følge med i”

– Lektørudtalelse

”En rigtig god who-dunnit … jeg glæder mig til at læse mere af Christina Larsson.”

- Mysterierna.blogspot.com

”Jeg siger det igen: Hvis I ikke har læst den her serie, så gør det”

- Bogrækken, bogblogger


Fortæller: Jesper Bøllehuus
Varighed:

3.8

293 vurderinger

Anonym

30.12.2023

Bogen er meget langstrakt, med flere passager, der bliver gentaget. Plottet helt forudsigeligt.

Heidi

18.10.2023

Det stresser min hjerne at navnene bliver udtalt på svensk, når det er en dansk oversættelse

Carina

8.10.2023

dårlig oplæser