(987)

Drabscheferne: de største sager

lydbog & e-bog


I Drabscheferne – De største sager mødes to af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere, Ove Dahl (tidligere drabschef i Københavns Politi) og Kurt Kragh (tidligere drabschef i Rejseholdet). Sammen ser de tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie, som de har stået i spidsen for at efterforske. I bogen kommer de to drabschefer med viden, som kun de har kendskab til, og beskriver de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse – at slå ihjel: Jalousi. Hævn. Begær. Profit. Magt. Udstødelse. Fanatisme.

Ove Dahl og Kurt Kragh fortæller medrivende om drabsefterforskernes værktøjer i efterforskningen; om f.eks. profilering af gerningsmænd og afhøringsmetoder, men også om teamwork, grundighed, kløgt og held! Med udgangspunkt i sagernes temaer runder de to garvede drabsefterforskere desuden politiets arbejdsforhold i dag og udveksler deres ærlige mening om bl.a. det internationale politisamarbejde, offentlig kameraovervågning og kontrol ved grænserne.



4.3

987 vurderinger

Anonym

27.11.2023

Spændene, ærlig og interessant. Man kommer bag om drab man har hørt om i medierne. Giver et godt billede af politiets arbejde.

Marlene

6.10.2023

fantastisk og spændende.

Janni

22.6.2023

Rigtig spændende! Fortalt af to forskellige oplæsere, så det næsten virker som om man sidder sammen med dem og hører deres historie.