(638)

Det brændende blad

lydbog & e-bog


Liv Jensen står ved en skillevej.

Hun har sagt sit arbejde op som efterforsker ved Nordjyllands politi og er rejst retur til barndomshjemmet i Rødovre. Hun opretter et privat detektivbureau og flytter fra forældrene ind i underetagen i et hus på Vesterbro, hvor den pensionerede rammemager Jan Leon og hans voksne datter, Hannah, bor. To mennesker, som deler en sorg.

Mens Liv overvåger potentielle forsikringssvindlere, drømmer hun om et job i Drabsafdelingen. Indtil den dag hendes ven og mentor, Petter Bohm fra Københavns Politi, tilbyder hende en opgave. Gert Linde, beatprovo og kulturjournalist, blev dræbt for tre år siden, og gerningsmanden er aldrig fundet. Sagen er henlagt, men måske kan Liv opklare den, slette minderne fra Aalborg og vende tilbage til politiet igen?

Efterforskningen sender Liv til den jyske vestkyst og tilbage i tiden. Til de mørke kapitler af historien, hvor alle flygter fra noget. Også Liv.

DET BRÆNDENDE BLAD er første fortælling i serien med Liv Jensen i hovedrollen.

Katrine Engberg debuterede i 2016 med 'Krokodillevogteren' og har i dag solgt mere end en million bøger og udkommer i mere end 30 lande. Hun har vundet flere priser, deriblandt Boghandlernes MARTHA pris for Isola, den foreløbig sidste kriminalroman om politiduoen Kørner og Werner.


Fortæller: Iben Hjejle
Varighed:

4.0

638 vurderinger

Elna

20.3.2024

super spændende bog .

Kirsten

16.3.2024

God bog, selvom der er mange personnavne at holde styr på. Super godt oplæst af Iben Hjejle 👍

Gitt

28.2.2024

Lidt langtrukken og for lidt action ellers en god bog