(371)

Det begynder med os

lydbog & e-bog


Lily og hendes eksmand Ryle har endelig fået et civiliseret samarbejde omkring deres datter op at køre, da Lily pludselig støder ind i sin første kærlighed, Atlas, igen. Efter næsten to år adskilt er timingen nu endelig på deres side, og Lily siger med det samme ja, da Atlas inviterer hende ud.

Men hendes begejstring bliver hurtigt til bekymring. For selvom de ikke er gift mere, er Ryle stadig en stor del af hendes liv. Og Atlas Corrigan er nok den sidste mand, som Ryle ønsker at se i sin ekskones og datters liv.

"Det begynder med os" er en direkte efterfølger til "Det ender med os" og fortæller den fortsatte historie om Ryle, Lily og Atlas.

Colleen Hoover har skrevet en lang række romaner, hvoraf flere har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Desuden har hun tre år i træk vundet Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman. Hun bor i Texas med sin mand og deres tre sønner.


Fortæller: Tina Kruse Andersen
Varighed:

4.4

371 vurderinger

Mia

17.1.2024

Fantastisk at få efterfølgeren til “det ender med os”. Oplæseren var vildt behagelig og jeg nød hvert øjeblik i med Lily og Atlas. Jeg kan varmt anbefale bogen

Mia

6.1.2024

Skøn historie

Lene

20.10.2023

Som altid kan Colleen Hoover noget, der rammer i hjertet.