(73)

Derfor flipper du ud: og derfor skal du ikke skamme dig

lydbog & e-bog


Din partner har ignoreret dig, og du føler dig overset. Stressniveauet på din arbejdsplads vokser, og du føler dig utilstrækkelig. Du har anstrengt dig for at give dine børn den bedste start på dagen, men alligevel brokker de sig hele morgenen. Pludselig får du nok – og hvad sker der?

DU FLIPPER UD. Bliver vred, ked af det, bange, overmandet af følelser. Og så skammer du dig bagefter. Selv om der i virkeligheden er tale om en almindelig reaktion: Vi er mange, som undertrykker os selv, går på kompromis og pleaser andre i stedet for at stå ved vores følelsesmæssige behov. Måske helt uden at være klar over det.

Med denne terapeutiske håndbog gør psykoterapeut Louise Leth op med de skamfulde følelser og viser dig samtidig, hvordan du selv kan gøre op med uhensigtsmæssige mønstre i dit liv.

Louise Leth er uddannet psykoterapeut og parterapeut med en Jungiansk vinkel og har sin praksis i København, hvor hendes speciale er at hjælpe klienter med at bryde negative reaktionsmønstre.


Fortæller: Louise Leth
Varighed:

4.1

73 vurderinger

Gitte

19.2.2024

god bog

Mette

17.12.2023

Så præcist og enkelt kan det skrives, tak.

Sara

12.10.2023

Jeg vil give tidligere anmelder ret, mht de lange kunstpauser. Man tror at der er knas med forbindelsen, men efterhånden vænner man sig til tempoet, der dog kan udfordre en utålmodig ADHD'er 😅 Indholdet derimod, har rykket mere ved mig en utallige psykologer og terapeuter. Store erkendelser og kærlig anerkendelse. Jeg deler bogen med min mand, veninder og familie - de skal også nyde (og have gavn af) denne fine bog.