(15)

Den med dobbeltlivet

lydbog


Når vi forelsker os, gifter os og får børn, har vi en forventning om, at vi kender vores partner. Vi har en grundlæggende tro på, at de er til at stole på. At vi kan regne med dem. Gæsten i dette afsnit troede, at hun havde sådan en partner. I 12 år levede hun lykkeligt med sin mand, indtil han en dag gik konkurs, havde mødt en anden kvinde og forlod familien uden varsel for at flytte til udlandet.

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".