(21)

Den hyggelige hytte. En søvnhistorie for voksne

lydbog


I "Den hyggelige hytte" guides du gennem et smukt vinterlandskab frem til en lille hytte. Der brænder en ild i en åben pejs i hytten, som gør rummet varmt og søvndyssende behageligt. Ilden holdes ikke kun i gang af brænde, men næres også af følelser og oplevelser. Du skal forestille dig, at du overfører stress og andre irriterende følelser til ilden, hvor de brænder op og bliver til røg og aske. Derefter kan du lægge dig i en skøn seng, hvor det bliver let for din krop at slappe af. Afslapningen gør dig mere og mere træt – så træt, at du (forhåbentligt) ender med at falde i søvn.

"Den hyggelige hytte" har altså til formål at hjælpe dig, der lytter, med at falde i søvn. Da sproget og musikken er både afslappende og søvndyssende, bør denne lydbog ikke afspilles i nærheden af nogen, der kører bil eller fører et andet køretøj. Hvis du gerne vil lytte til den på natbussen eller en lang biltur, skal du bruge hovedtelefoner.

Søvnhistorien er skrevet til voksne, men passer også til lidt større børn (fra ca. 12 år) og unge.

Sophie Påhlsson, der står bag Sophie Grace Meditations, er meditationsinstruktør og kommer fra det sydvestlige Sverige. Hun startede med at skrive guidede meditationer til egen brug, fordi hun savnede øvelser på svensk, som hun havde lyst til at lytte til. Sophie fokuserer på øvelser, som hun selv kan lide, og som skal kunne bruges igen og igen. Siden begyndelsen er de forskellige værker nu sammenlagt blevet streamet og solgt over en million gange. De svenske og engelske udgaver er indlæst af Påhlsson selv. De danske udgaver er indlæst af professionelle speakere. Svensk pseudonym: Sophie Grace Meditationer. Denne søvnhistorie er oversat af Joan Smidt og inlæst af Diana Axelsen.



3.9

21 vurderinger

Terema

13.3.2024

tak for bedre søvn ♡

Malene

11.2.2024

Den er fantastisk jeg falder i søvn så hurtigt jeg elsker den og høre den vær aften ❤️⭐️

Astrid

27.7.2023

God stemme. Rolig fortælling. Rare billeder.