(50)

De bjergtagne

lydbog & e-bog


Leonore Asker er tæt på at nå sit mål: at blive chef for afdelingen for personfarlig kriminalitet i Malmø. Men midt i en højprofileret kidnapningssag vælger ledelsen at “forfremme” hende til chef for den såkaldte afdeling for glemte sager og fortabte sjæle, en enhed for håbløse og halvglemte sager, der holder til i politihusets kælder.

På trods af ydmygelsen bliver Asker interesseret i en af de besynderlige sager. Nogen placerer små ildevarslende figurer i et modeltogslandskab – og en af figurerne forestiller kvinden fra kidnapningssagen.

Sagens forbindelser til skjulte og forfaldne bygninger får Asker til at kontakte Martin Hill, lektor i arkitektur med særlig interesse for urban exploration. Asker og Hill får mistanke om, at der under nogle af de tilsyneladende banale sager i Askers nye afdeling gemmer sig en usædvanlig form for ondskab.

DE BJERGTAGNE er første del i Anders de la Mottes nye, suveræne spændingsserie om Leonore Asker. Anders de la Motte overgår sig selv i denne medrivende krimi, der udforsker det anderledes og afvigende.


Fortæller: Bent Otto Hansen
Varighed:

4.4

50 vurderinger

Lene

18.1.2024

meget spændende

Mette

26.11.2023

Lidt langsom start, men så tog den fart

Karin

26.9.2023

Virkelig velskrevet.