(6)

Brandmand Sam - Koncert i flammer

lydbog & e-bog


Mike og Elvis øver sig inden aftenens koncert til havnefesten. Elvis spiller på guitar, og Mike er trommeslager. Pludselig bliver de uenige om, hvordan de skal spille, og deres band ender med at gå i opløsning. Men hvad gør de så nu? De vil begge to gerne underholde folk til havnefesten, så de prøver at finde på noget, de kan optræde med hver for sig.

Tag på eventyr på Brandmand Sam, hans kollegaer brandmajor Steve, Elvis, Tom, Penny, og alle de andre fra Pontypandy. Sam er hurtig som et lyn og klar til at redde byen med Jupiter, Merkur, Venus, Neptun og de andre seje redningskøretøjer. Tag med når Sam redder både store og små, når en pingvin slipper ud af zoo, et græskar kommer på afveje, og en koncert og en fodboldkamp går op i flammer. Brandmand Sam på pletten står, når han hører alarmen går.

Brandmand Sam er en britisk animeret serie, som blev første gang sendt for første gang på britisk tv i 1987. Ideen til serien kom fra to tidligere brandmænd, Dave Gingell og David Jones, der allierede sig med forfatteren Rob Lee, og sammen fik de lanceret Brandmand Sam.

Brandmand Sam og tilknyttede varemærker tilhører Prism Art & Design Limited. © 2021 Prism Art & Design Limited.